Corona en zo

Al heel lang niks geschreven. Af en toe hoor ik, wanneer schrijf je weer eens iets? Schijnbaar werd het toch gelezen…😀

Nee, even geen motivatie, geen schrijf behoefte. Andere dingen die me bezig hebben gehouden. Bijvoorbeeld corona… Niet al het geouwehoer, daar heb ik inmiddels mijn buik van vol, nee ik bedoel meer mijn eigen ervaring. Redenen om even niet met mijn eigen website bezig te zijn. En toch heb ik het wel gemist. Even een stukje posten over dingen die me bezig houden. Even het van me afschrijven en weten dat het gelezen wordt.

Maar waarom dan toch niet frequent even iets schrijven?

In mei van dit jaar was ik zelf aan de beurt, Toevallig kwamen we er achter dat er iemand in het huis corona had. Even voor de grap een thuistestje. Even wachten en…. Huh, het indicatievakje kleurt op!!! De volgende ochtend een spoedtest en ja hoor, CORONA!!! Vervolgens waren we allemaal aan de beurt….Gelukkig twee weken vakantie. Niemand op school werd door mij besmet want ik had twee weken de tijd om weer beter te worden.

Inderdaad, na twee weken waren we weer “beter” althans de echte corona-klachten waren weg. Wat bleef was een ongelofelijke vermoeidheid en benauwdheid. Niet direct volledig aan het werk dus. Heel rustig, met de mogelijkheid om 12 uur naar huis te kunnen, ben ik gestart. Fijn omdat ik er zo langzaam weer in kon komen maar ook met de wetenschap dat de topsport maanden nog moesten komen. Eind mei werkte ik weer volledig. Collega’s namen een aantal dingen van mij over, fantastisch omdat ik de organisatie van alles er niet bij had kunnen hebben, en ik mocht uitvoeren. Ik merkte dat ik toe werkte naar de vakantie en anders dan normaal wist ik duidelijk waar die eindstreep lag. Op 9 juli. Na een prachtige week, Survival, Afscheidsmusical en barbeque zat het er vrijdag 9 juli eindelijk op. Ik besloot om nog een half dagje te werken en sloot toen de week af.

De volgende week was om af te ronden en voor te bereiden op het nieuwe schooljaar…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.