Prachtige start van een waardeloze wedstrijd

Gaan we wel of gaan we niet… Wel een aantal keer hebben we elkaar deze vraag gesteld. Een late wedstrijd die pas om 21.00 uur begon. Dit betekent dat we pas een uur of 12 terug zouden zijn… Zo aan het einde van de middag besloten we toch maar te gaan. De wedstrijd tegen Ajax vorige week was immers prachtig geweest. Wat een inzet en wat een mooi voetbal hadden we toen gezien. Dit moest doorgezet worden, zeker tegen een tegenstander als Go Ahead Eagels. Om 20.00 uur waren we al in het stadion; tijd voor een lekkere beker chocolademelk. De zinnen verzet; we hadden er zin in.

De avond begon geweldig. Een opera zangeres samen met een violist lieten live de openingstune horen. Samen met het herdenken van alle supporters die in het afgelopen jaar overleden waren was het een veel belovende start.

Daar waren de mannen; onze Matadoren! De 11 helden die het succes van vorige week, zeker weten, gingen voortzetten. Go Ahead Eagles had geen schijn van kans… Toch?

Het werd een draak van een wedstrijd met uiteindelijk een 0-2 verlies. Over de wedstrijd schrijf ik dan ook niks omdat ik deze avond liefst snel wil vergeten. Althans het voetbal…

Achteraf bleek de opening van de avond het absolute hoogtepunt. Hopen dat over twee weken de mannen weer wakker zijn. Wie weet wordt dan de wedstrijd weer het aankijken waard…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.