De Kikabeer is er!

Wat een prachtige actie; op mijn plek in het Abe Lenstrastadion zat, samen met nog 14999 andere, een kikabeer. Ze konden het team dan helaas niet aanmoedigen maar het was wel een hart onder de riem voor al die jonge kinderen die strijden tegen kanker. Daarbij was het een prachtig gezicht. Al die knuffelberen op de plekken waar normaal, wanneer er geen corona zou zijn, de supporters zouden zitten.

Toen ik dan de volgende dag ook hoorde dat de beren te koop waren en dat het geld 100% ten goede kwam aan KiKa twijfelde ik geen moment. Ik moest zo’n beer hebben. Snel naar de shop en bestellen… Gek genoeg waren alle donkere beren al verkocht, 5000 beren binnen een paar uur. Gelukkig was de beer die ik wilde hebben nog wel voorradig. Twee uren daarna was alles verkocht. Een opbrengst van zo’n 250 duizend euro. Top actie!

Vanmiddag werd hij dan eindelijk gebracht. Op zijn kont een klein beetje modder. Zo mooi, het bewijs dat Pettertje er bij is geweest tegen Emmen. Wat een win win actie. Ik een beer met jubileum shirt en tegelijk de steun voor Kika!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.