Avondje voetbal en zo…

Heerlijke avond. Na een chilmiddag hangen op de bank, kijkend naar sport op tv, stapten we om 17 uur in de auto. Op naar eerst papa, en daarna door naar Heerenveen. Een vroege wedstrijd, om 18.30 uur, tegen AZ-Alkmaar. Omdat we redelijk vroeg waren liepen we via ‘t winkeltje’ naar de restauratie toe. We trakteerden ons zelf op een heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Op de plekken aangekomen zaten Peter en de kinderen al klaar voor de wedstrijd. Thuis hadden we dubbele kleding aangetrokken en dit bleek geen overbodige luxe te zijn. De wedstrijd moest ons maar warm maken. Na het Friese volkslied en een minuut stilte voor Chris de Wagt, overleden trainer (34 jaar) van de beloften, ging de wedstrijd los.

Het was weer bere gezellig met Paul, Gerard en al die vaste supporters om ons heen. De wedstrijd maakte ons niet warm; het was niet om aan te zien. Pas de laatste 10 minuten werd het leuk maar dit bleek veel te laat te zijn. We verloren met 1-2.

Na de wedstrijd nog even fotootje van de foto met eer betoon aan mij 😉 en toen op naar huis.

De hoestserenade kwam weer volledig op gang door wisseling van warm en koud. Jemig wat ben ik verkouden.

Nadat we papa weer thuis hadden gebracht en de auto voor de deur, toch even kijken in het biercafe. Wat was het super. Een heerlijke avond met z’n tweeën waar een aantal heerlijke biertjes langs kwamen. Tegen 12 uur gingen we weer naar huis. Untapped gevuld met 3 nieuwe biertjes. Moe en voldaan ging om half 1 het lichtje uit. Terug naar intermitting fasten ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.